Over Mij

Mijn naam is Radia Dinar, gediplomeerd make-up artist en haarstylist uit Rotterdam. Ik heb mijn diploma’s aan De Nederlandse Kappersacademie te Rotterdam behaald en van mijn passie, mijn werk kunnen maken.

Ik geloof dat iedereen een unieke schoonheid bezit. Het is mijn passie om jouw unieke schoonheid te vinden en deze te accentueren. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit zijn voor mij essentieel. Wat voor mij belangrijk is, is dat jij je mooi voelt en tegelijkertijd jezelf bent. Ik ben gelukkig wanneer jij tevreden bent!

Je kan bij mij terecht voor onder andere bruidstyling, dag- en gelegenheidsmake-up, fotoshoots, events en workshops. Ik gebruik moderne technieken en ben altijd op de hoogte van de laatste trends. Ook heb ik oog voor detail en werk ik met cosmeticaproducten uit het hogere segment zoals onder andere de merken Laura Mercier, Dior, Estée Lauder, Inglot, Anastasia Beverly Hills en M.A.C. Cosmetics. Als make-up artist en haarstylist werk ik op locatie, in het comfort van jouw eigen omgeving. Ben je benieuwd naar mijn werk? Kijk dan naar mijn uitgebreide portfolio.

Wil je stralen op jouw bijzondere gelegenheid, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een persoonlijk gesprek.

Radia Dinar

Founder

Exclusief maatwerk

Alleen het beste voor jou
Contact

Contact

Radiosa Donna

Make-up Artist / Hairstylist

0031 6 40 14 55 60

info@radiosadonna.nl

Rotterdam

KVK nummer: 83039643

BTW nummer: NL003768330B86

IBAN: NL32 KNAB 0408 754516